Boswell‑Bèta

Aansluitprogramma's voor het hoger onderwijs

James Boswell Cursus | Wiskunde voor Engineering (HU)

Logo HU

Voor een aantal technische opleidingen van de Hogeschool Utrecht (o.a. Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde) heeft Boswell‑Bèta samen met de Hogeschool Utrecht deze bijspijkercursus wiskunde ontwikkeld.

Deze cursus is met name bedoeld voor mbo-studenten, maar ook geschikt voor studenten met een havo-diploma die hun wiskundekennis willen opfrissen.

Je krijgt gedurende 2 weken een intensieve training in de belangrijkste wiskundige basisvaardigheden die je nodig hebt voor vakken als mechanica, elektriciteitsleer, warmteleer en regeltechniek.

De nadruk ligt hierbij op het zonder rekenmachine kunnen oplossen van vraagstukken. Er wordt specifiek rekening gehouden met wat je in je vervolgstudie nodig hebt en je krijgt individuele begeleiding tijdens het maken van de opgaven.

Cursussen en studie-uren

De cursus bestaat uit tien lessen van 4,5 uur en wordt in augustus aangeboden, in de twee weken voorafgaand aan het begin van het studiejaar.

Onderaan deze pagina staan de cursusdata en de inschrijfmogelijkheden.

Materiaal

Het lesmateriaal krijg je op de eerste bijeenkomst.

Vragen

Heb je na het lezen van de cursusbeschrijving nog vragen over de inhoud van en toelating tot de cursus, bijvoorbeeld omdat je een afwijkende vooropleiding hebt, dan kun je het beste contact opnemen met het docententeam. Vermeld hierbij je naam, je vooropleiding/profiel, je voorkennis en de precieze vraag die je hebt.

Cursussen
Er zijn (nog) geen data bekend.
Copyright © 2012 – 2024 Boswell‑Bèta / Zélide, KvK 53132343